Stråkkvartett med musiker ur Dalasinfoniettan som framför konserten “Dualitet” med verk av bland andra Beethoven.

Musiker ur Dalasinfoniettan

Stråkkvartetten med Manu Berkeljon, Staffan Eriksson, Anders Norén och Tomas Blanch framför konserten Dualitet med följande program: Ludwig van Beethoven: Stråkkvartett opus 18 nr. 4 Grażyna Bacewicz: Stråkkvartett nr. 4 Wilhelm Stenhammar: Stråkkvartett nr. 2

Scenhöst på gruvan

I höst fyller vi än en gång den vackra Kyrksalen med musik och teater. Lokalen har en fantastisk akustik och vi ser fram emot att gästas av lokala artister. Först till kvarn gäller och antalet platser styrs av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Intäkterna går oavkortat till musikerna och skådespelarna. Scenhöst på gruvan presenteras av Falu Gruva och Folkuniversitetet.

Dag & tid

Torsdag den 30 september klockan 19.00. Insläpp från 18.30.

Priser

170 kr / person

Andra biljetter

Scenhöst på gruvan - Skratt och skräck

Sundborns Teater och Folkteatern i Dalarna presenterar en föreställning med texter från det brittiska imperiets guldålder.

2,5 timmar

Scenhöst på gruvan - Dalecarlia String Quartet

Stråkkvartett med musiker ur Dalasinfoniettan som framför konserten "Dualitet" med verk av bland andra Beethoven.

Cirka 2 timmar

Scenhöst på gruvan - Leif Åke Wiklund

Med gitarrkonserten Farewell - musik av Bach, Coste, Dowland och Tárrega tar Leif Åke Wiklund oss med på en musikalisk resa.

Cirka 1,5 timme

Ovanjordspaketet

Visa mer Visa mindre

Lär dig mer om de historiska byggnaderna på området, spana efter berguven och avsluta på Gruvmuseet. Begränsat platsantal gör att vi alltid rekommenderar förbokning av våra paket.

Pris per person

120 kr / Vuxen

70 kr / Barn

340 kr / Familj

Kulturresan i Dalarna

Visa mer Visa mindre

Kulturresan i Dalarna är din guide till nio kulturhistoriska besöksmål runt om i Dalarna. Upptäck kulturella sevärdheter och nationella skatter som Zornmuseet, Carl Larsson-gården och Falu Gruva. Besök konstnärshem, trädgårdar och historiska industrimiljöer och låt dig omfamnas av de levande berättelserna om Dalarna.

Pris per person

125 kr / Kulturpasset

Underjordspaketet

Visa mer Visa mindre

Följ med på äventyr ner i Falu Gruva, till den del av gruvan med anor från 1600-talet. Ta del av historien och lyssna till de spännande sägner och legender som lever kvar. Begränsat platsantal gör att vi alltid rekommenderar förbokning av våra paket.

Pris per person

250 kr / Vuxen

110 kr / Barn

210 kr / Student

210 kr / Pensionär

640 kr / Familj