Med gitarrkonserten Farewell – musik av Bach, Coste, Dowland och Tárrega tar Leif Åke Wiklund oss med på en musikalisk resa.

Leif Åke Wiklund

Med stark personlighet och musikalisk utstrålning bjuder Leif Åke Wiklund på gitarrkonsert och en musikalisk resa. Närvaro och nerv är en del av Wiklunds musikskapande, vilket tydligt märks i konserten Farewell - musik av Bach, Coste, Dowland och Tárrega.

Scenhöst på gruvan

I höst fyller vi än en gång den vackra Kyrksalen med musik och teater. Lokalen har en fantastisk akustik och vi ser fram emot att gästas av lokala artister. Först till kvarn gäller och antalet platser styrs av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Intäkterna går oavkortat till musikerna och skådespelarna. Scenhöst på gruvan presenteras av Falu Gruva och Folkuniversitetet - tillsammans stöttar vi det lokala kulturlivet.

Dag & tid

Torsdag 28 oktober klockan 19.00

Priser

160 kr / person

Andra biljetter

Scenhöst på gruvan - Skratt och skräck

Sundborns Teater och Folkteatern i Dalarna presenterar en föreställning med texter från det brittiska imperiets guldålder.

2,5 timmar

Höstlovslajv

Rädda gruvans historia! Förvandla dig till en tidsagent och följ med en spännande resa från Vikingatiden och framåt som deltagare i vårt höstlovslajv. Lajvet är ett levande rollspel som arrangeras i samarbete med Lajvverkstadens erfarna pedagoger två gånger dagligen 1-5 november.

2,5 timmar

Lilla höstlovspaketet

Vi välkomnar hela familjen till Gruvmuseet och andra spännande upptäcktsfärder på gruvområdet. Lös den kluriga Bokstavsgåtan, kika efter berguvar och lyssna till lagom läskiga spökhistorier i Erikssons stuga. Vill du gå ner i gruvan? Klicka på Stora höstlovspaketet. Höstlovspaketet går att boka 1-6/11 2021.

1-3 timmar

Kulturresan i Dalarna

Visa mer Visa mindre

Kulturresan i Dalarna är din guide till nio kulturhistoriska besöksmål runt om i Dalarna. Upptäck kulturella sevärdheter och nationella skatter som Zornmuseet, Carl Larsson-gården och Falu Gruva. Besök konstnärshem, trädgårdar och historiska industrimiljöer och låt dig omfamnas av de levande berättelserna om Dalarna.

Pris per person

125 kr / Kulturpasset