Falu Gruva har sex konferenslokaler med plats för alltifrån små sällskap till stora grupper. Vi är flexibla och anpassar alltid möbleringen efter önskemål, exempelvis öppen sittning, U-sittning och skolsittning.

Cuprum
En stor och luftig sal med två fina gallerier, ett på vardera sida av lokalen, och utsikt över gruvans innergård. Här kan man välja att anpassa lokalens storlek med väggar och beroende på möblering finns plats för upp till 225 gäster. I lokalen finns en projektor, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock, hörslinga, headset och handmikrofon.

Argentum
Vår mellanstora lokal med storslagen utsikt över dagbrottet Stora Stöten. I lokalen finns projektor, blädderblock och liten whiteboard. Här finns plats för upp till 40 gäster.

Ferrum
Lokalen, som ligger i anslutning till Cuprum, går att dela av till två små grupprum. I öppen sittning rymmer lokalen upp till 18 gäster, övriga möbleringar är antalet platser begränsat till tolv. Här finns projektor, whiteboard och blädderblock.

Kyrksalen
En vacker och anrik sal på andra våningen i Gruvmuseet som rymmer upp till 100 personer. Lokalen rekommenderas i första hand för föreläsningar eller andra evenemang med öppen sittning. Här finns tillgång till portabel projektor och duk.

Arkivet
Vårt minsta mötesrum som ligger i anslutning till Kyrksalen och har fin utsikt över Gruvplatsen och Stora Stöten. Lokalen rymmer sex gäster och här finns projektor och whiteboard.

Konsthallen
På Gruvmuseets vind finns denna fina lokal för det kreativa mötet. Rummet lämpar sig för öppen sittning och här pågår ofta konstutställningar. Här finns tillgång till portabel projektor och duk.

Sidan uppdaterad: 2018-04-12