Höstlovsteater till havs

När badrummet förvandlas till ett stormande hav ger sig Telemakos och mamma Penelope ut på ett spännande äventyr. Folkteatern i Dalarna bjuder in till en föreställning fylld av teatermagi där fantasin som kraft står i centrum.

Telemakos är ett spännande äventyr med vidunderliga monster och hjältedåd. Föreställningen, löst baserad på Homeros “Odysseen”, är fylld av musik, sång och teatermagi. Telemakos och mamma Penelope ger sig ut på en resa för att hjälpa pappa Odysses. Med fantasins hjälp förvandlas badrummet till ett stormande hav där de hittar till Cyklopens grotta och möter skönsjungande sirener. Telemakos är en pjäs om längtan och om att hantera frånvaron av en saknad förälder, även om det gör lite ont i hjärtat. Om fantasin som kraft och verktyg för att hantera vuxenvärlden och den ibland orättvisa vardag barn kan behöva hantera.

Föreställningen presenteras av Folkteatern i Dalarna.

Mer om Folkteatern i Dalarna

Speldatum:

2 november (10.00 & 14.00)

4 november (10.00 & 14.00)

6 november (14.00)

Biljettpris: 80-140 kr

Föreställningen spelas i Kyrksalen vid Falu Gruva, lokalen ligger på andra våningen i Gruvmuseet.

Längd cirka 50 minuter.

Pjäsen passar en publik från 7 år och uppåt.

Antalet platser är begränsat, förbokning rekommenderas.

Boka här

Ett besök vid Falu Gruva är extra spännande under höstlovet med massor av aktiviteter som läskiga gruvturer, den kluriga bokstavsgåtan, Gruvmuseet och spökhistorier i Erikssons stuga.

Mer om höstlovet på gruvan