Gruvkompis

Gruvkompis är medlemskapet för alla som älskar Falu Gruva. Som medlem får du ta del av unika erbjudanden och nyheter och du får gratis inträde till julmarknaden. Bli en Gruvkompis och upplev allt som gruvan har att erbjuda.

Gruvkompis är ett medlemskap för alla oss som värnar om och känner för platsen Falu Gruva. När du blir Gruvkompis får du ta del av unika förmåner, nyheter och erbjudanden. Du får ett medlemskort och en pin för att visa att du är medlem och vi registrerar din mejladress så du kan ta del av fördelarna med att vara en Gruvkompis.

Hur blir jag Gruvkompis?

Du kan bara bli Gruvkompis på plats hos oss, du köper ditt medlemskap i Gruvbutiken och vi lanserar det i samband med påskhelgen 2023.

Pris: 100 kronor för vuxna, 50 kronor för barn (3-15 år)

Giltighetstid: Medlemskapet gäller 12 månader från inköpsdagen.

Vad ingår? Fri entré på julmarknaden, 20% på en biljett (gruvtur eller museibiljett) vid köptillfället. Rabatten gäller inte redan rabatterade biljetter och måste nyttjas direkt, går inte att spara till ett senare tillfälle.

På ditt medlemskort skriver du din namnteckning och du kan behöva legitimera dig när du ska använda kortet.

Vad får jag? Förutom ovanstående får du nyheter, erbjudanden, inbjudningar till förvisningar och föreläsningar via mejl. Du får också en pin som är exklusiva för våra Gruvkompisar.

När du blir Gruvkompis godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter.

Läs mer om vår integritetspolicy här